Oma pulverimaalauslinjasto täydentää Pintakäsittely Nokia Oy:n ja Scan-Cast Oy:n tarjoamaa

Yhdessä Scan-Cast Oy:n kanssa olemme luoneet yhden luukun periaatteella toimivan palvelukokonaisuuden metallisten tuotteiden pintakäsittelyyn. Kromauksen, messingöinnin, kuparoinnin ja sinkityksen lisäksi pulverimaalaus laajentaa pintakäsittelymahdollisuuksia huomattavasti. Pulverimaalauksessa käytämme vain ympäristöystävällisiä maaleja, joista ei maalattaessa vapaudu haitallisia VOC-yhdisteitä ympäristöön.

Isoimmat hyödyt asiakkaillemme konkretisoituvat toimitusnopeuden ja -varmuuden lisääntymisenä, koska omassa maalaamossa pystymme aikatauluttamaan toimeksiannot tehokkaasti ja toimittamaan tilaukset lopullisilla pinnoilla nopeallakin aikataululla. Lisäksi oma maalauslinjastomme nostaa tuotteiden jalostusastetta. Saamme esimerkiksi tehtyä korkeaa korroosiosuojausta sinkkijauhepinnoitteella sekä maalattua tuotteet halutulla maalilla tämän jälkeen.

Käytettävät maalit ja lakat

Käytettävissämme on laaja valikoima (RAL-värkartasto K7 Classic) eri jauhemaalityyppeihin perustuvia maaleja ja pinnoitteita, joilla luodaan tuotteille tarvittavat erikoisominaisuudet. Valikoimissamme ovat seuraavat maalityypit:

  • Epoksi: hyvin pesuaineita sekä mekaanista hankausta kestävä maali lähinnä sisäkäyttöön
  • Epoksipolyesteri eli mikseri: hyvin mekaanista kulutusta sekä liuottimia ja muita kemikaaleja sietävä maali. Mikserit toimivat parhaiten toimistokäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa.
  • Polyesteri: sopii mainiosti ulkokäyttöön tarkoitetulle tuotteille hyvän sään- ja UV-säteiden kestävyytensä vuoksi. Yhdessä sinkkipohjamaalin kanssa käytettynä sopii erinomaisesti vaativiin ulkokohteisiin ja raskaaseen teollisuuteen, jossa tuotteiden pitää lisäksi kestää korroosiota, happoja ja emäksisiä aineita.
  • Polyuretaani: soveltuu myös hyvin ulkokäyttöön. Sisäkäytössä se on erinomainen valinta kun lopputulokselta vaaditaan erityisen sileää tai kiiltävää pinnan laatua.
  • Silikoni: hyvän lämmönsietokykynsä ansiosta käytetään pääosin kuumenevilla pinnoilla.

Varastovärimme pulverimaaleille:


Maalien lisäksi valikoimiimme kuuluu polyesteri- ja polyuretaanipohjaiset lakat. Nämä sopivat käytettäviksi kaikkien em. maalityyppien kanssa. Valikoimiimme kuuluu myös antimikrobinen lakka, joka muodostaa pinnalle useimpia mikrobilajeja, kuten bakteereja ja hometta, hylkivän kerroksen.

Kaikissa pulverimaalaukseen ja muuhun pintakäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä olethan meihin yhteydessä seuraavasti:

Pulverimaalaus: Tatu Suoniemi, 050 308 6979
Sähkösinkitys: Juha Hakola, 0400 456 454
Kromaus, messingöinti, kuparointi: Teija Nousiainen, 050 363 6889

Pinnoitukset:

Sähkösinkitys: Nikkeli:
-Sinikromatointi -Kromi
   
-Keltakromatointi Kupari
-Mustakromatointi Messinki
PK-Nokia 2021

Pintakäsittely Nokia Oy, Katso yhteystiedot.

Uudistettu sinkkilinjamme toimii remontin jälkeen
loistavasti ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Olemme erittäin tyytyväisiä uudistetun linjan toimivuuteen ja pintakäsittelyn laatuun päivittäisessä tuotannossa.

Tästä ”Sopimus ja työmääräin 2019” PDF-tiedostona.

Tarvitessa Adobe readerin saa tästä linkistä.